Vytisknout

Co to znamená optimalizace

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Než začnete se samotnou optimalizací musíte se přesvědčit, že vaše stránky splňují to, co od nich vyhledávače i lidé očekávají - jsou aktuální, zajímavé, mají unikátní obsah a jsou pro ně přístupné - to znamená, že všechny informace jsou čitelné a dostupné v textové podobě – ne ve flashových animacích nebo v obrázcích.
Na stránkách by se také měla vyskytovat slova, která mohou hledající zahrnout do svého dotazu ve vyhledávačích. Hlavní slova, která vystihují produkty nebo podnikání by měla být nejen v textu ale i v titulcích stránky. Zjistěte, jak často jsou slova, o kterých si myslíte, že jsou klíčová, ve skutečnosti používaná.
Pamatujte, že každá stránka, kterou chcete zaindexovat, musí být dostupná minimálně z jednoho statického odkazu. Pokud to jde, použijte mapu webu, pomocí níž může robot navštívit všechny stránky, dokonce i ty, na které jste zapomněli odkázat v textu, nebo v menu vaší stránky.
Je třeba také dát vědět vyhledávači o vašich stránkách. To můžete udělat několika způsoby – upozornit vyhledávače pomocí speciálních formulářů, které k tomuto účelu byly zřízeny nebo pomocí zpětných odkazů na vaše stránky.
Připadá vám to moc složité? Oslovte SEO Praha.

Vytisknout

Zinek může pomoci v různých odvětvích

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Zinek je modrobílý kovový prvek se silným leskem, který však na vlhkém vzduchu ztrácí. Mřížka zinku krystaluje v hexagonálním těsném uspořádání. Za normální teploty je křehký, v rozmezí teplot 100–150 °C je tažný a dá se válcovat na plech a vytahovat na dráty, nad 200 °C je opět křehký a dá se rozetřít na prach. Zinek je velmi snadno tavitelný a patří k nejsnáze těkajícím kovům.

Kde zinek využijeme? Poměrně významné místo patřilo zinku ve výrobě galvanických článků (a jejich baterií). Dodnes je běžně užíván zinko-uhlíkový článek. Dále také obohacuje pletivo na plot ve formě pozinkovaného pletiva.

Vytisknout

Hledáme účetní

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Po mých zkušenostech, které jsem si donesla ze své vysoké školy, budu vždycky obdivovat účetní hlavně ve Zlíně. Protože naučit se všechna pravidla, má dáti dal, čísla, zákony, které se pravidelně mění, když se je zrovna naučíte apod., rozhodně to není lehká práce. Finance a účetní patří mezi stěžejní náležitosti v každé firmě, proto je nutné mít zodpovědnou osobu na této pozici.
Pokud potřebujete nejlepší a nejefektivnější účetní ve Zlíně, pak se obraťte klidně s důvěrou na společnost Coppia.cz, ve které najdete pouze vystudované účetní s dlouholetou praxí, které pracují pro celou řadu klientů. Umí vyhovět přáním klienta a rozumí své práci i všem tabulkám a grafům, které k ní náleží. Takže vaše firemní finance budou rozhodně ve správných rukou.
Proč využívat služeb Coppia.cz?
- Jsme profesionálové
- Máme zkušenosti
- Máme spokojené klienty
- Nabízíme dlouhodobou spolupráci
- Spolupracujeme formou externí spolupráce, kdy můžeme i nemusíme docházet do společnosti
- Pracujeme ve Zlíně i v okolí

Vytisknout

Kamionová doprava až na konec světa

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

V 21. století je téměř esenciální mít zajištěnou kvalitní mezinárodní dopravu kamionem. Znáte slavné červené kamiony? Přesně ty patří světově známé firmě Inex Spedition, která naprosto ovládla trh v české republice. Mezinárodní kamionová doprava je jejich přednost a téměř 80% zákazníků potvrdili naprostou spokojenost s poskytovanou službou. Jak by také ne, když jsou řidiči kamionů INEX pravidelně školení v jednom z nejlepších školících center v republice - ČESMAD Bohemia! Unikátem v ČR je přeprava v různých režimech - Just In Time (JIT), Milk-run, (FTL) a (LTL). Dále je také na veškeré přepravované zboží uzavřena smlouva o pojištění odpovědnosti za škodu silničního dopravce (dle úmluvy CMR) do výše 10 mil Kč. Tato smlouva se tak vztahuje na mezinárodní nákladní přepravu, na přepravu zásilek, chladírenskou přepravu i expresní přepravu.

Vytisknout

Krásné místo na sezení v parku

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Na veřejném prostranství jsou parkové lavičky základním prvkem městského mobiliáře. Městský mobiliář je označení pro lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, tabule, zábrany, směrníky a další prvky ve veřejném prostoru. Lavičky jsou důležitým prvkem, jsou vhodným místem pro odpočinek i posezení s přáteli. Můžeme je rozdělit do dvou základní skupiny – lavičky s opěradlem a na lavičky bez opěradla. U laviček s opěradlem je fakticky dán směr sezení a pohledu sedícího, lavičky bez opěradla se používají v situacích, kdy je žádoucí aby si sedící mohl vybrat, kam chce být otočen čelem. Jejich design a použitý materiál umožňují bohatý výběr typů lavičky přímo pro zamýšlené účely a místo.