Vytisknout

Reklama třeba na plachtu!

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Mějte náskok před konkurencí a originálně reprezentujte svou firmu. Existuje spousta způsobů, jak svou společnost reprezentovat. Jednou z možností jsou reklamní plachty, které se instalují například na tenisová hřiště. Touto cestou se můžete nenásilně dostat do podvědomí potenciálních klientů.
Reklamní plachty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Sami si můžete určit barvu, na kterou má být reklamní upoutávka natisknuta. Standardně se používají zelené plachty, ale není to podmínkou. Při výrobě a tisku plachet jsou využity nejmodernější technologie, díky nimž nedojde k vyblednutí či mechanickému poškození.

Vytisknout

404

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

404: Not Found

Sorry, but the content you requested could not be found

Vytisknout

Nákladní přeprava zásilek

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Unikátní přeprava zásilek
Pokud si chcete nechat přepravit kilovou čínku, nebo 25 tun stavebního materiálu, není problém! Společnost INEX SPEDITION s.r.o. nabízí komplexním soubor služeb v oblasti přepravy, distribuce, logistiky a skladování. Při nákladní přepravě zásilky využívá valníkové (plachtové) návěsy, mrazírenské a chladírenské návěsy anebo návěsy s dvojitou podlahou (typ Double-deck), což otvírá velké možnosti. Nechte si převézt materiál profesionály!

Vytisknout

Expresní přeprava

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Potřebujete doručit své zboží rychle ke svému klientovi? Poskytujete jako přidanou hodnotu ke svému zboží expresní přepravu? Pak využijte některou z přepravních společností, pro které jsou klienti důležití a s jejich zbožím nakládají s úctou. Máte jistotu, že se zboží nic nestane, doručí se tam, kam má a ještě s expresním datem dodávky.

Vytisknout

Žlutozelené traktory s jelenem na přední kapotě

Napsal Marie Žlutáková. Posted in Archiv.

Žlutozelené traktory s jelenem na přední kapotě – přesně tak bychom mohli charakterizovat traktory John Deere, které získávají stále více na popularitě. Na našich polích běžně můžete vidět traktory, ale stále častěji se budete setkávat s traktory od značky John Deere. Jedná se o světově proslulého výrobce zemědělské techniky. Kvalita výrobků je vždy na prvním místě.